Teodorescu a demisionat din ALDE

Publicat in Politica 17 Februarie 2016 1624 ori
Google+ WhatsApp
Teodorescu a demisionat din ALDE
Teodorescu a demisionat din ALDE

Iulian Teodorescu, fostul primar interimar al Ploiestiului, şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale ALDE. In locul sau a fost numit viceprimarul George Pană, care ocupa si functia de co-preşedinte al ALDE Prahova.

 

Discuţiile pe această temă au existat încă din momentul în care Iulian Teodorescu a fost schimbat din funcţia de primar interimar al Ploieştiului, cu votul inclusiv al consilierilor PSD, colegi de Alianţă. În acel moment au ieşit la iveală mai multe aspecte din interiorul ALDE.

Iulian Teodorescu nu a dorit să comenteze prea mult cu privire la demisia din această seară. „Am probleme cu coloana vertebrală. Nu pot sta decât în poziţie verticală. Ca întotdeauna”, a declarat pentru observatorulph.ro Iulian Teodorescu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.