Daniel Savu, acuzat ca isi barfeste colegii de partid. Cristi Ganea sau Mircea Cosma, printre "victimele" senatorului

Publicat in Politica 04 Februarie 2016 1409 ori
Google+ WhatsApp
Daniel Savu, acuzat ca isi barfeste colegii de partid. Cristi Ganea sau Mircea Cosma, printre "victimele" senatorului
Daniel Savu, acuzat ca isi barfeste colegii de partid. Cristi Ganea sau Mircea Cosma, printre "victimele" senatorului

In urma anuntului facut de Daniel Savu pe pagina personala de Facebook, in care a anuntat ca va formula plangeri penale pe numele unor tineri din PSD, prietenii virtuali ai senatorului au reactionat dur, criticand lipsa de recunostinta a acestuia fata de tinerii care l-au ajutat sa devina parlamentar.

 

Mai exact, o tanara din Ploiesti ii reproseaza lui Savu faptul ca isi indreapta plangerile penale asupra unui colectiv care a petrecut saptamani in frig, pe strada, in campanie, in vreme ce beneficiarul se bucura de cafele, iar mai apoi de rezultate, la caldura.

In plus, tanara a facut dezvaluiri care pun la indoiala caracterul pesedistului Savu. Iata mesajul postat de aceasta pe contul de Facebook al senatorului:

"Domnule Savu, sunt o alta persoana care a lucrat la dumneavoastra in campanie si care si-a sacrificat timpul petrecut cu cei doi copii pe care-i are pentru a umbla tot Ploiestiul pe jos din bloc in bloc, din usa in usa, prin frig, in timp ce dumneavoastra va beati ceaiul in birou la caldurica! actiunile mele si a altor multi tineri au facut ca dumneavoastra sa iesiti senator, practic, noi am dus greul! Pe langa faptul ca ati fost singurul candidat care nici macar nu a binevoit sa ne multumeasca, acum va intoarceti impotriva celor care efectiv v-au pus pe scaunul ala moale si cald! Cand cineva m-a rugat sa vin sa lucrez voluntar la PSD am avut unele retineri pentru ca aveam alte prioritati! din fericire pentru dumneavoastra am gasit un colectiv frumos, creat de acesti Bucesti (Andrei si Medeea Bucescu, n.r) impotriva carora dumneavoastra ati facut plangeri penale!!! Sa va fereasca Dumnezeu sa fie adevarat! Daca doriti, va pot posta multe materiale in care dumneavoastra jigniti membri de partid, de la Mircea Cosma, Cristian Ganea sau altii! Observatorul a scris un articol foarte interesant si care este in continuare vizibil pentru toata lumea! Nu ne doare mana sa dam share-uri pana ne plictisim, cat despre plangeri penale, sa stiti ca aveti de facut vreo 70-80! iar vrajeala cu- "motivele pentru care am actionat asa, legea e legem, eu nu am spus niciun nume", merg la pensionarii pe care ii cumparati cu "revelioane sau alte coji de paine" O zi buna sa aveti!".

Citeste si: Daniel Savu, aspru criticat pe Facebook: "Sotii Bucescu au muncit ca sa va scoata senator si dvs. le faceti plangere penala?"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.