Ponta, replică dură pentru Iohannis: Mă simt ca pe vremea lui Băsescu

Publicat in Politica 10 Iunie 2015 1456 ori
Google+ WhatsApp
Ponta, replică dură pentru Iohannis: Mă simt ca pe vremea lui Băsescu
Ponta, replică dură pentru Iohannis: Mă simt ca pe vremea lui Băsescu

Premierul Victor Ponta a declarat marti la Antena 3 ca nu vrea sa se dueleze cu presedintele Klaus Iohannis la televizor, dar ca se simte putin ca pe vremea cu Traian Basescu cand acesta vine si ii cere demisia.

 

"Ma simt un pic ca pe vremurile cu Basescu. Va reamintesc ca Iohannis a fost trimis in judecata pentru incompatibilitati si nu a demisionat de la Primaria Sibiu.

Azi in afara de cei de la PNL toti ceilalati deputati au votat pentru un principiu - ca un Guvern se numeste si se da jos de catre Parlament.

Interesul national e sa stam acum luni de zile fara Guvern? Eu cred ca nu!", a spus Ponta.

"Ce e probat e ca motiunea de cenzura a fost depusa vineri, ziua in care mi s-a adus la cunostiinta ca sunt suspect, iar cei de la PNL nu vor sa viteze motiunea ci vor sa imi dau eu demisia", a mai spus Ponta.

"Văd un preşedinte, domnul Iohannis, cu care am colaborat şi cu care intenţionez să colaborez, care a promis că face politica altfel decât ce a fost până acum..nu l-am văzut în zilele astea. L-am văzut bătându-se ca PNL-ul să aibă prim-ministru. Ori eu am spus 'până la urmă are (prim ministri-n.r.) USL-ul, acum PSD-ul, va avea PNL-ul, asta e decizia oamenilor la vot'. Singurul lucru important e ca oamenii să ştie că avem un guvern care trebuie să muncească zi de zi pentru noi (...) De ce când toate lucrurile merg în direcţia bună, când toată lumea laudă România, trebuie să ne întoarcem nişte ani în urmă să purtăm războaie cu dosare ca să plece Ponta să vină Gorghiu sau Predoiu?", a afirmat Ponta la Antena 3. 

Premierul a mai spus că nu doreşte să polemizeze cu actualul preşedinte şi că vrea să colaboreze cu acesta, însă a precizat că se simte "un pic ca în vremurile cu Traian Băsescu". 

Ponta a apreciat însă că dosarul în care este implicat nu e un dosar politic, ci folosit de cei de la PNL în bătălia politică.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.