Activist PSD, batut crunt de pedelisti la Cocorastii Colt, Prahova - VEZI VIDEO

Publicat in Politica 06 Decembrie 2009 Actualizat: 06 Decembrie 2009 2423 ori
Google+ WhatsApp
Activist PSD, batut crunt de pedelisti la Cocorastii Colt, Prahova - VEZI VIDEO
Activist PSD, batut crunt de pedelisti la Cocorastii Colt, Prahova - VEZI VIDEO

Un tanar care s-a dus, azi, în comuna Cocorăştii-Colţ să ducă mâncare observatorilor PSD din secţiile de vot a fost bătut crunt de un fan al lui Traian Băsescu, despre care în acest moment se ştie că este şoferul sau ginerele primarului PDL Doru Bardaş.

 

 

Puştiul a mâncat bătaie pentru că, acum două săptămâni, la turul 1 al alegerilor, a filmat mai mulţi săteni care şi-au folosit maşinile pentru a duce la vot oameni cărora li se spusese să voteze cu Traian Băsescu. Tânărul a fost ameninţat încă de atunci de pedelişti. 

 

 

 

{youtube}-3MWWIv_VOI{/youtube}Merită urmărită declaraţia video a acestui om, pentru că o aminteşte şi pe Roberta Anastase, cea care, după turul 1, a remis presei un comunicat de presă prin care spunea că nu poate lăsa România "pe mâinile celor pentru care politica este aproape sinomina cu agresivitatea. Am avut in aceasta campanie oameni simpli loviţi, primari bătuţi, si nu credem ca acestea sunt metodele prin care cineva sa ajungă preşedinte în România". Se vede treaba că, între timp, Roberta s-a răzgândit...  În plus, la acuzaţiile aduse, PDL Prahova răspunde cu o singură frază: "Cocorăştii Colţ - Primarul comunei  a fost agresat şi ameninţat de către un grup de susţinători PSD în frunte cu fostul prefect Radu Oprea".

 

Urmăreşte şi filmele făcute la Cocorăştii-Colţ acum două săptămâni de puştiul bătut azi. 

 

link: PDL a carat votanti la Cocorastii-Colt în turul 1 - vezi 6 VIDEO

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.