Corneliu Vadim Tudor: Cel mai mare jaf electoral din decembrie 2000

Publicat in Politica 16 Noiembrie 2014 2192 ori
Google+ WhatsApp
Corneliu Vadim Tudor: Cel mai mare jaf electoral din decembrie 2000
Corneliu Vadim Tudor: Cel mai mare jaf electoral din decembrie 2000

Preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat duminică, după prezentarea exit-poll-urilor, că alegerile reprezintă "cel mai mare jaf electoral din decembrie 2000".

 

"Este un jaf ordinar, din decembrie 2000 şi până acum este cel mai mare jaf electoral. Nici nu merită să comentăm. În urmă cu cinci zile era diferenţă de 10% şi acum i-o ia Iohannis înainte. Se minte că jumătate din electoratul meu ar fi votat alături de el, de Băsescu şi de Tokes. Asta e justificarea lor, ca să arate de unde provine diferenţa. Numai merită să se producă alegeri în România. Numai merită să aibă loc alegeri într-o ţară de hoţi. Gata, adio alegeri, adio democraţie!", a afirmat Corneliu Vadim Tudor, potrivit Agerpres.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.