DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Klaus Iohannis pierde pe teren propriu

Publicat in Politica 11 Noiembrie 2014 863 ori
Google+ WhatsApp
DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Klaus Iohannis pierde pe teren propriu
DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Klaus Iohannis pierde pe teren propriu

Klaus Iohannis este dominat în dezbatere de Victor Ponta. Klaus Iohannis pierde dezbaterea pe teren propriu, la o televiziune ostilă lui Ponta. Nu răspunde la întrebările adresate, se mişcă greu şi nu poate să puncteze pe subiecte confortabile.


Nici măcar mediul confortabil, aşezat de moderatori şi subiectele incomode pentru Victor Ponta nu îl pot ajuta pe Klaus Iohannis. Pe subiectul votului românilor din Diaspora Victor Ponta a argumentat fiecare punct în parte.

Klaus Iohannis este total nepregătit, nu ştie unde este cea mai mare comunitate de români din Diaspora (Italia), nu ştie câte secţii de vot sunt în GERMANIA, nu ştie ce soluţii să le ofere românilor din Diaspora.

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a acceptat, după repetate invitaţii lansate de Victor Ponta, o dezbatere cu candidatul alianţei PSD-UNPR-PC. Aceasta are loc marţi seara, la un post de televiziune.



Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.