Andreea Paul Vass, pe scenă cu Klaus Iohannis: ”Votați Victor Ponta!” (VIDEO)

Publicat in Politica 28 Octombrie 2014 1439 ori
Google+ WhatsApp
Andreea Paul Vass, pe scenă cu Klaus Iohannis: ”Votați Victor Ponta!” (VIDEO)
Andreea Paul Vass, pe scenă cu Klaus Iohannis: ”Votați Victor Ponta!” (VIDEO)

Deputatul PDL Andreea Paul Vass a comis o gafă de proporții săptămâna trecută când, aflându-se la un miting ACL organizat la Cluj-Napoca, a îndemnat alegătorii să îl voteze pe Victor Ponta.

 

“Pariez pe Iohannis, pariez pe decență, pariez pe respect, pariez pe educație. Votați Victor Ponta și șapte zile să le spunem românilor să iasă cu toții la vot! Pentru că noi dăm forța viitorului României. Voi toți. La victorie! Calea: Europa. Omul: Iohannis. Prima stație: victoria!”, a spus pe scenă Andreea Paul.

Deputatul PDL a negat însă că ar fi făcut acest îndemn. Ea susține că de fapt le-a spus susținătorilor lui Klaus Iohannis să nu îl voteze pe Victor Ponta, dând vina pe microfon.

Victor Ponta a profitat de gafa deputatei de Satu Mare și a distribuit videoclipul pe pagina sa de Facebook, cu un comentariu scurt: “Multumesc, dar NU!”.

Andreea Paul Vass, pe scenă cu Klaus Iohannis: ”Votați Victor Ponta!”

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.