Macovei minte?! Ce scor spune ca are in sondaje si cat are, in realitate

Publicat in Politica 13 Octombrie 2014 1312 ori
Google+ WhatsApp
Macovei minte?! Ce scor spune ca are in sondaje si cat are, in realitate
Macovei minte?! Ce scor spune ca are in sondaje si cat are, in realitate

În cadrul unui interviu acordat hotnews.ro, prezidențiabilul independent Monica Macovei, întrebată de scorul pe care îl are în sondaje, acesta a declarat că a comandat de curând realizarea unui sondaj, însă poate spune cifre din sondajele altor partide.

Astfel, conform spuselor sale, într-un sondaj PDL avea 16% intenție de vot, iar într-un sondaj al PSD ar avea peste 10%.

„Sunt in cursul unui sondaj, insa pot sa va spun din sondajele altor partide, pe care le tin secret. Aveam 16% intr-un sondaj al PDL intentie de vot, ceva mai putin dar peste 10% intr-un sondaj PSD. Eu am asteptat pana cand stiu cat mai multi oameni ca candidez”, a declarat, luni, Monica Macovei.

În sondajele de opinie prezentate publicității până în acest moment, realizate de CSCI, Inscop, Avangarde sau AB Research, scorul Monicăi Macovei nu sare de 5%.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.