Urmeaza o executie de top in PNL Prahova?

Publicat in Politica 16 Septembrie 2014 2253 ori
Google+ WhatsApp
Urmeaza o executie de top in PNL Prahova?
Urmeaza o executie de top in PNL Prahova?

Decapitările liderilor PNL din teritoriu continuă. O serie importantă de președinți de organizații ale liberalilor  au fost schimbați la ordinul conducerii centrale, motivele fiind legate fie de lipsa performanței electorale sau fie incapacitatea de a gestiona problema plecărilor din partid.

 

 

Surse din cadrul PNL ne-au precizat pentru PSnews.ro, că unul din liderii PNL, considerat încă extrem de apropiat de Crin Antonescu, va fi schimbat în zilele următoare din funcția de președinte de filială.

 

Este vorba de liderul PNL Prahova, Mircea Roșca. Conform informațiilor noastre, succesorul lui Mircea Roșca în fruntea PNL Prahova, va fi primarul din Sinaia, Vlad Oprea, iar această schimbare de leadership ar urma să aibă loc chiar în zilele următoare, motivul fiind de slabele performanțe ale acestei organizații a liberalilor și respectiv de plecările în masă către Partidul Liberal Reformator.

 

Deputatul Mircea Roșca s-a aratat neputincios, dovedind că nu poate stopa exodul de liberali către PLR. Filiala condusă de Mircea Roșca a pierdut un număr uriaș de aleși locali și deputați în favoarea partidului condus de Tăriceanu, PNL Prahova fiind în derivă în prag de campanie electorală.

 

Ruperea PNL-ului pare să fi început odată cu revolta deputaților liberali din Prahova, aceștia fiind cei mai aprigi contestatari ai proiectului de fuziune cu PDL și respectiv ai aderării la PPE.

 

Președintele PNL Prahova Mircea Roșca nu a putut fi contactat până în acest moment.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.