S-au aliat, dar se urasc reciproc. Tensiuni tot mai mari intre PDL si PNL

Publicat in Politica 16 Septembrie 2014 1077 ori
Google+ WhatsApp
S-au aliat, dar se urasc reciproc. Tensiuni tot mai mari intre PDL si PNL
S-au aliat, dar se urasc reciproc. Tensiuni tot mai mari intre PDL si PNL

Fricţiunile dintre liberali şi democrat-liberali sunt tot mai adânci. Surse din cadrul PNL susţin pentru stiripesurse.ro că sunt filiale ale PDL care boicotează candidatul comun la prezidenţiale. Acest lucru ar fi ieşit în evidenţă cu ocazia turului de filiale ACL făcut de lideri alianţei electorale în ultimele săptămâni.

 

 

De cealaltă parte cei de la PDL neagă acuzaţiile şi susţin că de fapt totul ar fi din cauza haosului din PNL: “Acolo nici nu ştii cu cine să vorbeşti. Baţi palma cu unul şi peste câteva zile îţi dai seama că deja omul e plecat la Tăriceanu, la PMP sau PSD. E o situaţie foarte complicată şi de aceea trebuie să ne bazăm pe structurile noastre”, susţine un lider de filiala judeţeană al PDL pentru stiripesurse.ro

 

Totul ar ţine potrivit unor surse politice de neîncrederea reciprocă dintre liberali şi democrat-liberali şi de anumite “răni din trecut care nu s-au închis încă”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.