Criza apei calde/ Primaria Ploiesti asteapta de la ADI si CJ Prahova echipa de predare a CET Brazi

Publicat in Politica 30 Septembrie 2022 1628 ori
Google+ WhatsApp
Criza apei calde/ Primaria Ploiesti asteapta de la ADI si CJ Prahova echipa de predare a CET Brazi
Criza apei calde/ Primaria Ploiesti asteapta de la ADI si CJ Prahova echipa de predare a CET Brazi

Comisia municipiului Ploiești de preluare a rețelei secundare de termoficare și a SACET, stabilită prin dispoziție de primarul Andrei Volosevici, așteaptă, de ieri, echipa de predare de la ADI Termo Prahova și comisia Consiliului Județean Prahova.

Conform hotărârii Consiliului Județean Prahova Art.1 Se aprobă trecerea bunurilor necesare asigurării serviciului de producere, transport și distribuție energie termică și apă caldă, din domeniul public al Județului Prahova în domeniul public al Municipiului Ploiești, conform anexei nr.1 care face parte integrată din prezenta hotărâre; Art.2 (1) Predarea – preluarea bunurilor care fac obiectul prezentei hotărâri, înregistrate în evidența contabilă, se va face pe bază de protocol încheiat între părți. (2) Predarea – preluarea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar aferente bunurilor se va face pe baza protocolului menționat la alin.( 1 ). (3) Se aprobă Protocolul de predare – primire conform anexei 2, care face parte integrată din prezenta hotărâre......"

Facem precizarea că, în conformitate cu Art.6 din Protocol, bunurile care nu sunt în stare de funcționare vor rămâne în custodia Consiliului Județean Prahova, până la finalizarea lucrărilor necesare asigurării stării de funcționare a acestora. Situația centralizată a acestor bunuri se va realiza prin întocmirea unei anexe separate la protocolul de predare primire.

Comisia municipiului Ploiești are toată disponibilitatea pentru preluarea, cât mai rapidă, a rețelei secundare de termoficare și a SACET.

Comunicat Primaria Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.