Primarul Volosevici, atac la Roberta Anastase: "Un senator al României care dezinformează…e cam jenant"

Publicat in Politica 02 Septembrie 2022 2001 ori
Google+ WhatsApp
Primarul Volosevici, atac la Roberta Anastase: "Un senator al României care dezinformează…e cam jenant"
Primarul Volosevici, atac la Roberta Anastase: "Un senator al României care dezinformează…e cam jenant"

Primarul Andrei Volosevici a reactionat in urma declaratiilor facute de senatorul Roberta Anastase despre cum "i-a luat mult timp sa il convinga" pe edil sa construiasca noi crese in Ploiesti.

Volosevici a lansat un atac dur la adresa fosei sefe a Senatului, acuzand-o de dezinformare.

"Niciodata doamna Anastase nu s-a rugat de mine să facem vreo creșă la Ploiești. În plus, ceea ce noi am pus oficial pe site-ul primăriei a fost altă creșă decât crede doamna. Concret, și din nou vorbim pe documente, în 8 iulie 2021, cu mult înainte să apară programul creșe în PNRR, Primăria Ploiești a făcut solicitare către CNI, cu corespondență care s-a aprobat.

Discuția, purtată de niște consilieri nu de doamna Anastase, în ciuda a ceea ce se încearcă să se spună că nu fac lucruri pentru orașul ăsta, pentru că iubesc orașul ăsta, chiar dacă în momentul acesta am gustul amar vis-a-vis de ce se întâmplă, noi am depus toate documentele la CNI, am ținut corespondență, a mers pe lista sinteză, după care s-a aprobat. Ce s-a întâmplat apoi? A apărut programul PNRR pe creșe, nefiind bani la CNI și vă rog să verificați lucrurile acestea. N-are nicio legătură cu ce spune doamna senator cu noua depunere, care vizează o cerere pentru o creșă pe Cosminele.

Eu înțeleg că nu mă iubește, nu m-o iubi, asta este, ce să faci, dar cinstit, un senator al României care dezinformează...e cam jenant.

Deci clar: 8 iulie, pe programul CNI, fără nicio legătură cu PNRR, s-a depus corespondența, guvernul a decis că nu are banii necesari și când a creat cadrul pe PNRR a dus programul de creșe acolo, nu m-a tras nimeni de mânecă știind care este situația în creșe am depus o cerere pentru Cosminele, iar eu am dat ieri un comunicat pentru creșa depusă din 8 iulie 2021 și care este pe Aleea Strunga"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.