Un mandat rusinos! Viceprimarul USR-Plus Magdalena Trofin, DEMISA din functie pentru grave neregui

Publicat in Politica 27 August 2022 Actualizat: 27 August 2022 1836 ori
Google+ WhatsApp
Un mandat rusinos! Viceprimarul USR-Plus Magdalena Trofin, DEMISA din functie pentru grave neregui

Mandatul viceprimarului Magdalena Trofin, numita in functie din partea USR-Plus, a ajuns la final. Aceasta este acuzata de nereguli grave, printre care abuzuri savarsite impotriva subalternilor si indeplinirea defectuoasa a atributiilor de serviciu.

In expunerea de motive a consilierilor locali care au solicitat eliberarea din functie a Magdalenei Trofin se arata inclusiv faptul ca aceasta a gestionat extrem de slab problemele pe care trebuia sa le rezolve in calitate de viceprimar, dar si ca a indus panica in randul locuitorilor din municipiu prin lansarea in spatiul public a proiectului privind demolarea blocului "7 etaje", proiect ce nu a avut fundament de ordin economic sau vreun studiu de oportunitate.

De asemenea, Magdalenei Trofin i se reproseaza faptul ca a avut un compprtament abuziv fata de angajatii din subordine, fiind dat exemplul directorului economic Nicoleta Craciunoiu, careia Trofin i-a refuzat dreptul legal la zile de concediu si careia i-a solicitat periodic rapoarte explicative, cu scopul de a-i controla activitatea sau pentru a o impiedica sa isi exercite atributiile conform legii.

In sedinta Consiliului Local de saptamana viitoare, consilierii vor vota eliberarea acesteia din functie si declararea postului ca fiind vacant.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.