Andrei Volosevici: "Am aflat ca e functional totul, gaz este, dati drumul la apa calda si lasati minciunile!"

Publicat in Politica 10 August 2022 Actualizat: 10 August 2022 5199 ori
Google+ WhatsApp
Andrei Volosevici: "Am aflat ca e functional totul, gaz este, dati drumul la apa calda si lasati minciunile!"
Andrei Volosevici: "Am aflat ca e functional totul, gaz este, dati drumul la apa calda si lasati minciunile!"

Primarul Ploiestiului a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca nu exista probleme de functionare a sistemului de incalzire si ca exista gaz suficient pentru asigurarea agentului termic in Ploiesti.

Edilul a solicitat sa fie repornita furnizarea apei calde, lansand si un atac la adresa conducerii Consiliului Judetean Prahova: "lasati miniciunile!".

 "Se pare ca domnul presedinte al Consiliului Judetean merge pe principiul "am creat o problema, pe cine dam vina? S-a sugerat ca Primaria Municipiului Ploiesti sta pe... gaze. Va stau la dispozitie cu toate aceste email-uri transmise catre ADI, vis-a-vis de gaze. Logica e simpla: noi am rezervat , dupa ce Veolia a plecat si a spus 《avem rezervate gazele》, ce facem cu ele? Logica ar fi sa incercam sa le rezervam noi pentru a le da operatorului care a castigat prin procedura de achizitie. De ce? Ca sa fie cat se poate de ieftin pretul de productie. In momentul in care operatorul a castigat, noi am transmis catre ADI si catre Termoficare Prahova, si aveti hartiile aici, sa se cumpere gaz. Nu le-am tinut nici pitite, nici ascunse, mai mult decat atat, cred ca mai clar decat acest document care ne-a parvenit astazi si din care citez: 

《Sa dispuneti cu privire la situatia cantitatilor de gaze pe care Gas Power Tranding SRL le-a preluat, le-a achitat si inmagazinat in perioada 1.07-1.09 de la producatorii desemnati in numele societatii Termoficare Prahova. 》.

Unde e problema cu gazul, domnule presedinte (Iulian Dumitrescu, n.r.)? Este o veste buna, am aflat si eu ca de sambata e functional totul. Perfect! E functional, gaz este, dati drumul la apa calda si mai lasati minciunile. Toate documentele le aveti aici. Primaria Ploiesti nu tine in subsolul cladirii gaze.", a spus Volosevici.

Intreaga declaratie de presa, AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.