"Libertatea presei"? CTP, concediat de la Digi dupa ce l-a criticat pe Prelipceanu

Publicat in Politica 07 Iunie 2022 1503 ori
Google+ WhatsApp
"Libertatea presei"? CTP, concediat de la Digi dupa ce l-a criticat pe Prelipceanu
"Libertatea presei"? CTP, concediat de la Digi dupa ce l-a criticat pe Prelipceanu

Cristian Tudor Popescu a anunţat pe pagina sa de Facebook că postul de ştiri Digi24 a decis să înceteze colaborarea cu el. Gazetarul nu a vorbit despre motivele deciziei. În ultima emisiune „Cap Limpede" CTP a vorbit despre proictele de legi privind Securitatea Naţională şi s-a revoltat din cauza gafei comise de Cosmin Prelipceanu, care a prezentat un clip vechi ca fiind propagandă rusească.

„Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conţinutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparţine Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala." a scris pe Facebook CTP.

În plus, el a adăugat că trebuia să se despartă de mult timp de postul de televiziune, dar a ales să rămână „din respect faţă de telespectatorii emisiunii Cap Limpede" şi de partenerul său de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acesta a subliniat că: „Acum sunt dezlegat".

CTP a scris să nu are intenţia de a se transfera la un alt post de televiziune şi că se va gândi dacă va face conţinut video pe YouTube, menţionând că momentan la lua o pauză de la video, dar nu va fi în concediu.

„Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook şi, audio, joia dimineaţa, la Europa FM. Deşi concediat, nu plec în concediu.".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.