Un nou pas in realizarea Spitalului Municipal de Urgenta Ploiesti. Cu cine a discutat primarul Volosevici

Publicat in Politica 11 Mai 2022 781 ori
Google+ WhatsApp
Un nou pas in realizarea Spitalului Municipal de Urgenta Ploiesti. Cu cine a discutat primarul Volosevici
Un nou pas in realizarea Spitalului Municipal de Urgenta Ploiesti. Cu cine a discutat primarul Volosevici

Primarul Municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, s-a întâlnit, astăzi, cu reprezentanții IFC pentru o evaluare preliminară a studiului de prefezabilitate pentru Spitalul Municipal de Urgență Ploiești.
Delegația condusă de doamna Mehita Fanny, managerul echipei IFC care se ocupă de PPP în Europa, a fost primită la sediul municipalității, în cadrul unei întâlniri de lucru la care au participat consilierul pe probleme de sănătate al primarului municipiului Ploiești și lider de proiect, doamna Mariana Câju, administratorul public al municipiului Ploiești, doamna Simona Albu, președintele CAS Prahova, domnul Cătălin Măguleanu şi managerii celor două spitale aflate în administrarea municipalității ploieștene.

În cadrul întâlnirii de lucru, reprezentanții IFC au purtat discuții şi cu președintele CAS Prahova pentru a clarifica aspectele legate de finanțarea spitalelor publice din România.
Domnul primar Andrei Volosevici a declarat că proiectul Spitalului Municipal de Urgenţă Ploieşti este unul ambițios şi speră ca lucrările să înceapă în anul 2023.
De asemenea, doamna Mehita Fanny, managerul echipei IFC, a precizat că „succesul acestui obiectiv de investiții va deschide mai multe proiecte în România, în domeniul sănătății".
În urma discuțiilor şi clarificărilor purtate astăzi reprezentanții IFC vor finaliza raportul în cel mai scurt timp.

Comunicat Primaria Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.