Parlamentarii PSD Prahova, prezenti la manifestarile dedicate Zilei Europei

Publicat in Politica 09 Mai 2022 659 ori
Google+ WhatsApp
Parlamentarii PSD Prahova, prezenti la manifestarile dedicate Zilei Europei
Parlamentarii PSD Prahova, prezenti la manifestarile dedicate Zilei Europei

Autoritatile locale, judetene, dar si parlamentarii PSD Prahova au fost prezenti, astazi, la manifestarile orgabizate cu ocazia Zilei Europei, sarbatorita in fiecare an pe 9 mai.

Deputatul Rodica Paraschiv s-a numarat printre cei prezenti si a transmis un mesaj in care evidentiaza importanta sprijinului, unitatii si colaborarii econonice pentru o Europa puternica:

Puterea Europei înseamnă unitate, sprijin, colaborare economică.

Anul acesta, la 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, sărbătorim Ziua Europei într-un context extrem de dificil, în care pacea, unitatea și securitatea pe bătrânul continent depind de solidaritatea dintre statele europene!

Astăzi sărbătorim și proclamarea Independenței de Stat a României. La 9 mai 1877, ministrul de Externe de la acea vreme, Mihail Kogălniceanu, declara în Camera Deputaţilor: "Suntem independenţi, suntem naţiune de sine stătătoare".
La mulți ani, România!
La mulți ani, Europa!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.