Cum vi se pare ideea? Ministrul Rafila vrea să ia SMURD de la Departamentul condus de Arafat

Publicat in Politica 07 Aprilie 2022 1149 ori
Google+ WhatsApp
Cum vi se pare ideea? Ministrul Rafila vrea să ia SMURD de la Departamentul condus de Arafat
Cum vi se pare ideea? Ministrul Rafila vrea să ia SMURD de la Departamentul condus de Arafat

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, lansează ideea mutării serviciului SMURD de la Ministerul de Interne - Departamentul pentru Situații de Urgență la Ministerul Sănătății. Făcând aluzie la șeful DSU, Raed Arafat, Rafila a afirmat că este nevoie de politici de sănătate care să nu țină cont de numele persoanelor care ocupă funcții.

„La DSU sunt profesioniști, e domnul Arafat, dar evident discutăm de o activitate medicală, iar responsabilitatea în fața opiniei publice și a lumii medicale este a Ministerului Sănătății. Sunt partenerii noștri, SMURD e o structură a DSU care și-a făcut foarte bine datoria, dar integrarea serviciilor de urgență cu celelalte servicii medicale e absolut necesară pentru că nu funcționează separat. Ele funcționează integrat. Trebuie să fie o politică de sănătate care să nu țină cont de numele persoanelor care ocupă funcții la un moment dat", a declarat ministrul Rafila, într-o conferință de presă.

„Dumneavoastră personalizați imediat: vrei să iei de la persoana A și să o treci la persoana B. Dacă vom continua cu această dezbatere de natură polemică, nu o să reușim", a mai precizat ministrul Sănătății.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.