Simona Maya Teodoroiu, fost judecător CCR, deputat PSD: „Blocajul din CSM aruncă o umbră asupra Justiţiei”

Publicat in Politica 18 Ianuarie 2022 433 ori
Google+ WhatsApp
Simona Maya Teodoroiu, fost judecător CCR, deputat PSD: „Blocajul din CSM aruncă o umbră asupra Justiţiei”
Simona Maya Teodoroiu, fost judecător CCR, deputat PSD: „Blocajul din CSM aruncă o umbră asupra Justiţiei”

„Mi-e greu să înţeleg ce se întâmplă în CSM. Constituţia şi nici legile nu prevăd un preşedinte interimar al CSM. În CSM sunt practici netransparente. Membrii CSM trebuie să explice ce se întâmplă. Blocajul din CSM aruncă o umbră asupra Justiţiei. Membrii CSM sunt prinşi în nişte lupte sterile", a declarat Simona Maya Teodoroiu, fost judecător CCR, deputat PSD, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

„Nu există pregătire suficientă în Poliţie. Nu ştiu dacă există control intern suficient în M.A.I. Poliţia trebuie să răspundă public. Noi toţi trebuie să fim extrem de intransigenţi. Pe această componentă a statului, mergem spre un eşec, Din interiorul profesiei, poliţiştii ar trebui să vorbească. Este o problemă legată de proceduri, noi patinăm", spune Teodoroiu, legat de scandalurile recente în care este implicată Poliţia Română.

PSD ştie că SIIJ se va desfiinţa, dar nu ştie unde se va duce competenţa de investigare a magistraţilor şi aşteaptă proiectul ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu: „Desfiinţarea SIIJ se va întâmpla. CCR a spus că SIIJ nu încalcă Constituţia şi este opţiunea Legiuitorului. Voi vota aşa cum este asumat proiectul de coaliţie"

În disputa CCR-CJUE, Simona Maya Teodoroiu, fost judecător CCR şi deputat PSD în comisia Juridică a Camerei Deputaţilor, a declarat: „Este o falsă problemă conflictul CJUE-CCR. CJUE nu critică deciziile CCR. CJUE nu vrea impunitatea persoanelor vinovate de fraude cu fonduri europene. CCR nu se exprimă decât prin decizii. Comunicatul CCR putea să lipsească".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.