Ţara arde şi Iohannis pleacă la plimbare

Publicat in Politica 06 Octombrie 2021 741 ori
Google+ WhatsApp
Ţara arde şi Iohannis pleacă la plimbare
Ţara arde şi Iohannis pleacă la plimbare

„Cînd îţi arde casa, nu stai să te întrebi de ce arde şi cine s-a jucat cu chibriturile, sari s-o stingi. Aceasta e logica de bun simţ a românului, scrie istoricul Marius Oprea într-un comentariu pentru Mediafax.ro.

„Dar există un alt tip de logică, aceea care e deasupra tuturor acestor mărunţişuri, e plasată între divinitate şi omul "mărunt": logica neroniană. Ea spune că dacă arde casa, poţi să foloseşti asta ca background al spectacolului propriei tale măreţii", precizează Marius Oprea.

Comentariul său, din care prezentăm câteva fragmente, continuă în aceeași notă:

„De obicei, Klaus Iohannis e uşor de descifrat. Simplu, ca un pătrat. E profund, atîta cît e un afiş pe un perete. Dar uneori, Klaus Iohannis m-a lăsat cu gura căscată. Niciodată însă ca ieri, cînd
a ieşit cu declaraţii, după moţiune. Mă aşteptam la altceva, adică la o comunicare seacă a datei la care va începe consultările la Cotroceni. În schimb, am ascultat un discurs ca al domnişoarei
Vijulie.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.