Ce vrăji mai anunță Drulă de la Transporturi pe drumurile naționale. Astăzi: Sinaia-Târgoviște

Publicat in Politica 06 Septembrie 2021 685 ori
Google+ WhatsApp
Ce vrăji mai anunță Drulă de la Transporturi pe drumurile naționale. Astăzi: Sinaia-Târgoviște
Ce vrăji mai anunță Drulă de la Transporturi pe drumurile naționale. Astăzi: Sinaia-Târgoviște

Până una-alta, ministrul Transporturilor, Cătălin Drul, (USR-PLUS) nu se lasă și mai prezintă câteva "realizări". De această dată, a anunțat lansarea licitației pentru modernizarea DN71, lotul Târgoviște-Sinaia, fără însă să precizeze că o procedură de achiziție pentru acest tronson a mai fost lansată și, ulterior, anulată, din neprezentare de ofertanți.

Anunțul de azi al ministrului Drulă: CE S-A MAI ÎNTÂMPLAT ZILELE ACESTEA LA TRANSPORTURI: AM LANSAT LICITAȚIA PENTRU MODERNIZAREA DN71 TÂRGOVIȘTE - SINAIA. Acest sector al drumului național are o lungime de 58,8 km, iar proiectul presupune construirea a 14 poduri noi și reabilitarea altor 8. În plus, modernizarea include 2 noi pasaje și 2 parcări de scurtă durată. Investiția este evaluată la peste un miliard de lei, iar banii vor veni din fonduri europene. Ca termene, sunt prevăzute maximum 12 luni pentru proiectare și cel mult 24 de luni pentru execuție. Ofertele se pot depune până pe 4 noiembrie. Între București și Târgoviște, alternativa la DN71 va fi noul drum de mare viteză. În zilele următoare, CNAIR va desemna câștigătorul licitației pentru proiectarea viitoarei autostrăzi/viitorului drum expres.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.