"Portocală" a ajuns BEAT la spital! Detalii halucinante

Publicat in Politica 08 August 2021 Actualizat: 09 August 2021 3283 ori
Google+ WhatsApp
"Portocală" a ajuns BEAT la spital! Detalii halucinante
"Portocală" a ajuns BEAT la spital! Detalii halucinante

Informatii incredibile, despre Mircea Negulescu "Portocala"! Fostul paraditor, exclus din magistratura pentru abuzurile comise la DNA Ploiesti, a ajuns la spital in stare de ebrietate.

Informatia a aparut la un post national de televiziune, iar imaginea reflecta perfect situatia jalnica in care se regaseste "Zdreanta".

Ce titreaza Lumea Justitiei:

Cel mai cunoscut paraditor din Romania, procurorul Mircea Negulescu, zis "Zdreanta", zis "Portocala" a trecut prin clipe grele. Negulescu a ajuns de urgenta la spital, in urma cu ceva timp. Asa cum se poate vedea si din pozele pe care le publicam mai jos, care au fost difuzate si de Romania TV, Mircea Negulescu nu se simtea prea bine, fiind suprins in timp ce sta intins pe pat. Slava Domnului ca perfuzia care i-a fost facuta a dat rezultate, astfel ca Mircea Negulescu s-a putut ridica din patut, fiind trimis apoi acasa. Nu stim ce anume s-a intamplat si nici nu vrem sa credem ca Mircea Negulescu a ajuns la spital din cauza ca ar fi baut prea mult. Sa faca el una ca asta? Orice ar fi fost, noi ii uram multa santate si sa aiba grija mare de el.

P.S. – Nu vi se pare ca dup ace in ultimii ani s-a afisat un pic mai fit, Mircea Negulescu a inceput iar sa ia proportii?

Iata fotografiile cu procurorul Mircea Negulescu pe patul de spital:


Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.