Senatorul PSD Prahova Laura Moagher: Cine e penal s-aduna!

Publicat in Politica 06 August 2021 902 ori
Google+ WhatsApp
Senatorul PSD Prahova Laura Moagher: Cine e penal s-aduna!
Senatorul PSD Prahova Laura Moagher: Cine e penal s-aduna!

"Cine e penal, se-adună!"
Noul slogan al guvernării de dreapta.
După ce Cîțu însuși a devenit penal, conform definiției lui Iohannis, fiind anchetat de DNA, acum îi primește cu mare drag în echipa sa pe toți penalii din PNL.
În ianuarie enunța principiul fără penali în funcții publice, iar astăzi primește în echipă un urmărit penal, urându-i bun venit în #echipa câștigătoare președintelui ,,penal" al PNL Teleorman, Eugen Pârvulescu, împotriva căruia DNA a început urmărirea penală în urmă cu două săptămâni.
Lista penalilor lui Cîțu, se completează cu șeful PNL Galați, interceptat de DNA când făcea trafic de influență la Ministerul Transporturilor
Fără sa fie mai prejos și Orban are penalii săi, la loc de cinste fiind tademul Alexe-Chirică de la Iași, ambii anchetați de DNA în mai multe dosare.
Penalii lui Cîțu sunt buni chiar și pentru Klaus Iohannis și USR PLUS, care în trecut înfierau prezența „penalilor" în partide, dar acum nu par deloc deranjați de prezența unor penali în #echipacâștigătoare a lui Cîțu.
Chiar dacă în 2017 Iohannis afirma că ,,politicenii cu dosare să se retragă din funcţiile pe care le ocupă, chiar daca sunt nevinovaţi, căci prezumţia de nevinovaţie nu funcţionează în politică", astăzi, președintele tace complice și susține toți acesti penali din echipa "premierului meu penal".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.