A murit Ion Bucur, fost primar al orasului Sinaia

Publicat in Politica 20 Mai 2021 687 ori
Google+ WhatsApp
A murit Ion Bucur, fost primar al orasului Sinaia
A murit Ion Bucur, fost primar al orasului Sinaia

Reprezentanții Primăriei Sinaia au anunțat, luni, dispariția fostului primar al stațiunii, Ion Bucur. Acesta a condus administrația locală din Sinaia în perioada 2000 – 2004.

"ION BUCUR

Profesor – inginer, Primar

Născut pe 18.09.1943, în Sat Ocina de Sus, Comuna Adunați, Județul Prahova.

A absolvit Facultatea de Tehnologia Construcțiilor de Mașini din cadrul Universității "Transilvania" din Brașov, promoția 1969. În anul 2004 a absolvit Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică.

A fost director al Liceului Industrial Sinaia, între anii ‪1977-1982, continuând apoi ca profesor de discipline tehnice până în anul 2008.

Clădirea în care își desfășoară activitatea astăzi colegiul i se datorează în mare măsură, acesta făcând tot posibilul să fie mutat din vechea locație (Prundului).

Nobila misiune de dascăl a rămas cea mai apropiată sufletului său, modelând astfel de-a lungul timpului generații întregi de tineri.

A fost primar în perioada iunie 2000 – iunie 2004.

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, sunt așteptați la Capela Bisericii Sf. Ilie până marți, 18 mai, ora 12.00, când va începe slujba de înmormântare" este anunțul publicat, luni, de Primăria Sinaia.

Sursa www.telegrama.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.