O problema majora si in Ploiesti! Primarul de la Sectorul 6, luat la misto de politist dupa ce a sunat sa reclame curse de masini, noaptea

Publicat in Politica 03 Mai 2021 2608 ori
Google+ WhatsApp
O problema majora si in Ploiesti! Primarul de la Sectorul 6, luat la misto de politist dupa ce a sunat sa reclame curse de masini, noaptea
O problema majora si in Ploiesti! Primarul de la Sectorul 6, luat la misto de politist dupa ce a sunat sa reclame curse de masini, noaptea

Cursele de masini pe timpul noptii sunt, de ani buni, o mare problema in Ploiesti, in special pentru locuitorii din zonele bulevardelor si strazilor mari de circulatie precum Marasesti, Soseaua Vestului, Soseaua Nordului, Cantacuzino etc.

Momentan, starea de alerta si interdictiile de circulatie pe timpul noptii au permis ploiestenilor din aceste zone sa doarma linistiti, insa problema va reaparea odata cu ridicarea restrictiilor. Culmea, nicio administratie locala nu a gasit rezolvarea, iar Politia desfasoara actiuni mult prea rar, iar masurile luate sunt, aparent, inutile. Multi ploiesteni se intreaba de ce nu le sunt ridicate permisele sau taloanele auto ale celor care produc zgomot infernal pe timpul noptii, iar raspunsul l-am dat mai sus. Actiunile sunt prea rare si sansele ca un sofer sa fie prins a doua, a treia sau a patra oara in fapt sunt nule.

"La case mai mari", in Capitala, primarul Sectorului 6 a fost luat la misto de politistul care a raspuns reclamatiei edilului privind cursele ilegale de masini.

Primarul Ciprian Ciucu, anunță că va face plângere deoarece a fost „luat la mișto" de un polițist. Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București, este concluzia edilului.

Ciprian Ciucu a povestit pe Facebook că a fost martorul unei curse cu mașini de lux pe străzile din București. El a sunat la Poliție pentru a anunța incidentul, dar a fost luat peste picior de un polițist care i-a închis telefonul.

„Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București! Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în orașul acesta si chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetățean și să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru. În această seară am decis să ies la plimbare in Centrul orașului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern și am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfășura o cursă de mașini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km. Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră București să le spun oamenilor să știe, am zis ca ajut. Rezultatul a fost că ofițerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paște, a fost să mă ia la mișto. Că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar...? Și mi-a închis telefonul în nas", a povestit Ciprian Ciucu pe rețeaua de socializare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.