Ce mesaj a transmis Mircea Rosca de Ziua Mondiala a Sanatatii

Publicat in Politica 07 Aprilie 2021 588 ori
Google+ WhatsApp
Ce mesaj a transmis Mircea Rosca de Ziua Mondiala a Sanatatii
Ce mesaj a transmis Mircea Rosca de Ziua Mondiala a Sanatatii

Experiențele pe care le-am trăit în ultimul an, în care pandemia ne-a schimbat radical perspectiva asupra libertății, ar fi trebuit să ne învețe să ne prețuim propria sănătate şi să respectăm dreptul la sănătate al celorlalți.

Din păcate, observ cu tristețe că astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății şi la mai bine de un an de la adoptarea unor măsuri restrictive mai mult sau mai puțin inspirate, spitalele sunt din nou pline până la refuz, lacrimile au început din nou să curgă pe obrajii celor îndurerați, afacerile româneşti sunt în continuare grav afectate, măştile sunt fie la modă pentru unii, fie o povară pentru alții, elevii învață tot online, iar unii dintre decidenții noştri încă mai bâjbâie în întuneric.

Deşi înțelegem cu toții multe dintre provocările pe care le are de gestionat Ministerul Sănătății în această perioadă fără precedent în istoria recentă, mi-ar fi plăcut să observ mai mult profesionalism, mai multă determinare, mai multă transparență şi mult mai multă empatie.

Aşa că astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății, îmi doresc să fim cu toții sănătoşi, să ne îmbrăcăm cu răbdare şi recunoștință față de cadrele medicale ce se sacrifică în această perioadă la propriu pentru noi, dar mă rog și la Dumnezeu să ne ocrotească, aducând în pozițiile importante adevărați oameni de stat, îngrijorați de sănătatea cetățenilor, pregătiți să depăşească aceste momente critice pentru democrație, care să fie înzestrați cu răbdarea de a asculta cu empatie doleanțele noastre!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Mircea Rosca,
Deputat PNL Prahova

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.