Bogdan Toader: Elevii, lasati in voia sortii de incompetentii din Guvern

Publicat in Politica 04 Martie 2021 733 ori
Google+ WhatsApp
Bogdan Toader: Elevii, lasati in voia sortii de incompetentii din Guvern
Bogdan Toader: Elevii, lasati in voia sortii de incompetentii din Guvern

Elevii, lăsați în voia sorții de incompetenții din Guvern!

Conducerile Ministerului Educației Naționale, Ministerului Transporturilor și Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației nu sunt în stare să rezolve situația gratuității transportului public pentru elevii din România!

Sunt deja patru luni de la adoptarea Legii 226/2020 care reglementează asigurarea gratuității pentru elevi. Nici acum nu au apărut normele de aplicare!

De ce?

Pentru că au așteptat să poată arunca responsabilitatea decontării contravalorii serviciilor de transport pentru elevi exclusiv către autoritățile locale!

Dacă acest lucru se va întâmpla, se va încălca legea adoptată anul trecut, în care se prevede că decontarea cheltuielilor se face de la bugetul de stat, prin transfer, către unitățile administrativ-teritoriale.

Guvernanții sunt mai interesați de numirile de noi prefecți și subprefecți, în timp ce incertitudinea lasă elevii fără abonamente! Transportatorii refuză să le elibereze, deoarece nu știu cine și când le va deconta cheltuielile!

Un cerc vicios, în care elevii navetiști sunt primii care au de suferit!

#nepăsare
#guvernarede1ban

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ludovic-orban-despre-decontarea-transportului-scolar-trebuie-sa-se-inteleaga-trei-ministere-1459679

Bogdan Toader,
Deputat PSD PRAHOVA
Presedinte PSD PRAHOVA

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.