Scandalos: În ce hal se exprimă un politician liberal!

Publicat in Politica 09 Februarie 2021 728 ori
Google+ WhatsApp
Scandalos: În ce hal se exprimă un politician liberal!
Scandalos: În ce hal se exprimă un politician liberal!

Încă o dovadă, dacă mai era nevoie, despre cât de jos poate coborî limbajul unui politician.

Cristian Liciu, presedintele PNL Razboieni, consilier local în comuna Razboieni, judetul Neamt, i-a trimis un mesaj scandalos unui barbat care a indraznit sa-i faca o observatie intr-un comentariu la o postare de pe contul de facebook al liberalului, a descoperit tvmneamt.ro. Contactat de tvmneamt.ro, I.R. (destinatarul "urărilor" lui Liciu) a confirmat autenticitatea mesajului si spune ca l-a contrazis pe Liciu la o postare legata de un subiect privind o scoala din comuna Razboieni, apoi s-a trezit cu mesajul de mai jos, trimis de alesul local PNL. "Hei, prietene... poti sa sugi p... un pic... ca sa-ti treaca de foame...", i-a transmis liberalul Liciu lui I.R. Mai jos, captura de ecran intrata in posesia tvmneamt.ro

Cristian Liciu este si presedintele PNL Razboieni, organizatie aflata sub coordonarea senatorului PNL Eugen Tapu Nazare. Liciu a candidat anul trecut pentru functia de primar al comunei, insa a pierdut la un scor rusinos, obtinand doar 100 de voturi din 1.700. El a incercat in trecut sa obtina si fotoliul de primar al municipiului Piatra Neamt, insa pietrenii l-au trimis la plimbare. Liciu a trecut pe la mai multe partide inainte sa iasa pe usa din dos a politicii nemtene, dupa mai multe scandaluri rasunatoare, si a fost pentru o scurta perioada chiar si seful OPC Neamt. Anul trecut a revenit in politica, i s-a dat pe mana o intreaga organizatie PNL si acum reprezinta cetatenii din Razboieni in Consiliul Local al comunei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.