Dorin Tudora este noul director general al Conpet

Publicat in Politica 04 Februarie 2021 3319 ori
Google+ WhatsApp
Dorin Tudora este noul director general al Conpet
Dorin Tudora este noul director general al Conpet

Adunarea Generală a Acționarilor de la SC CONPET SA Ploiești a decis ieri ca actualul director general adjunct 2 Dorin Tudora să fie noul director general al companiei, urmând ca vineri, 05.02.2021, Consiliul de Administrație să-l numească în condițiile stipulate de guvernarea corporativă.

CONPET este operatorul sistemului național de transport țiței și derivate prin conducte din România, prestând servicii de transport pentru clienții săi, rafinăriile românești: Petrom, Rompetrol Rafinare și Petrotel. Societatea exploatează o rețea de conducte de peste 3.800 km, în baza Acordului Petrolier de Concesionare a Sistemului Național de Transport Țiței, Gazolină și Etan prin Conducte încheiat cu Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM), în anul 2002.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.