Victimele exploziilor de la Piatra Neamt si Balş au un mare ghinion: Acela ca nu mai exista Pee-See-Dee

Publicat in Politica 29 Ianuarie 2021 1634 ori
Google+ WhatsApp
Victimele exploziilor de la Piatra Neamt si Balş au un mare ghinion: Acela ca nu mai exista Pee-See-Dee
Victimele exploziilor de la Piatra Neamt si Balş au un mare ghinion: Acela ca nu mai exista Pee-See-Dee

După tragedia de la Matei Balș, Klaus Iohannis îi solicită ministrului Voiculescu „să lucreze cu celeritate la un PROIECT de reformă", spunând că „aștept cât de curând PRIMELE IDEI."

Păi „proiectul" este deja în lucru, domnule președinte. Iar „primele idei" ale guvernului dumneavoastră de „personalități" au fost „grandioase", cu rezultate „extraordinare".

Ofer doar câteva exemple relevante:

1.1. Noiembrie 2019: Guvernul Orban a TĂIAT bugetul Ministerului Sănătății cu aproape 23%, confirmând ceea ce spunea „vizionarul" domn ministru Cîțu, respectiv că „educația și sănătatea NU reprezintă priorități".

În fițuica aceea absolut jenantă denumită „program de guvernare" (depusă în Parlament în martie 2020, după ce OMS anunțase deja, oficial, că epidemia de Covid-19 este pandemie) principalul obiectiv al viitorului dumneavoastră guvern era reprezentat de organizarea și desfășurarea alegerilor politice programate în 2020, iar principală politică sectorială era justiția (că acolo erau „punctele" electorale, generate de sloganuri și lonzinci ieftine și manipulatoare!). SĂNĂTATEA era abia la punctul 12 din 16, la pagina 45!

„A fost o intervenție foarte complicată, cu foarte multe forțe implicate. S-a reacționat extrem de rapid", a declarat Klaus Iohannis, astăzi, la „Matei Balș".

1.2. Februarie 2020: În NOAPTEA de 04.02.2020 („ca...profesioniștii"), prin O.U.G. nr. 25/2020, FĂRĂ transparență, FĂRĂ dezbatere, FĂRĂ consultarea prealabilă a celor din sistemul medical, FĂRĂ studii de impact, FĂRĂ avizul Comisiei interministeriale pentru suport tehnic, FĂRĂ avizul Consiliului Legislativ, guvernul dvs. „vizionar" a PRIVATIZAT sănătatea! Detalii aici Noroc cu CCR, care, prin Decizia nr. 229/2020, a confirmat, cu UNANIMITATE de voturi, că acel OUG ticălos era NECONSTITUȚIONAL!

1.3. Martie 2020: Guvernul dvs. dă TUNURI FINANCIARE în vremea pandemiei, achiziționând direct de la un SRL înființat în anul 2019, cu obiect de activitate „comerțul cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor și produselor din tutun efectuat prin standuri, chioșcuri și piețe", măști de protecție la prețuri apreciate public ca fiind EXORBITANTE. Despre subiect a scris inclusiv The Washington Post, făcându-vă, cu siguranță, mândru de guvernul dvs.

1.4. August 2020: În urma unei acțiuni de control realizate la Ministerul Sănătății, vizând modul de gestionare a resurselor publice în perioada stării de urgență, Curtea de Conturi constată, printre altele, abateri de la legalitate, fapte PENALE și tunuri financiare.

Iar dumneavoastră, care ne sunteți președinte de mai bine de 6 ani, vă amintiți, spre exemplu, cât de mult și puternic ați susținut sănătatea, transmițând medicilor și personalului medical (cărora guvernul dvs. NU le furniza materialele și echipamentele sanitare/medicale atât de necesare în contextul COVID-19), „un gând bun și o încurajare"?

PS1: Dacă guvernul și ministerul Sănătății erau conduse de „niște pesediști", nu-i așa că cereați „demisii din partea unor politicieni" și ca „cineva să-și asume răspunderea", pentru a spune apoi că „a fost nevoie să moară oameni pentru ca aceste demisii să se producă"?

PS2: Dacă primiți acel „proiect de reformă" de la ministrul Voiculescu, să NU îl „sertarizați" și pe acesta, cum ați făcut cu „România educată", ci să îl implementați „imedeat"....

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.