George Simion: „Putin este un asasin, Rusia și ideologul Alexander Dughin sunt mari pericole pentru România!”

Publicat in Politica 09 Decembrie 2020 1028 ori
Google+ WhatsApp
George Simion: „Putin este un asasin, Rusia și ideologul Alexander Dughin sunt mari pericole pentru România!”
George Simion: „Putin este un asasin, Rusia și ideologul Alexander Dughin sunt mari pericole pentru România!”

Una dintre acuzațiile care i s-au adus în campania electorală lui George Simion și Alianței pentru Unirea Românilor a fost aceea că atât el cât și AUR sunt produse subversive ale Rusiei, prin care Kremlinul vrea să submineze interesele României.

Manevra de discreditare nu aducea dovezi evidente în acest sens, ci era prezentată ca un adevăr evident, care nu are nevoie de prea multe probe și explicații.


Invitat într-o emisiune la HotNews și întrebat de presupusele sale legături cu Alexander Dughin, ideologul lui Putin, George Simion a negat orice legătură și a spus următoarele:Chiar și un exercițiu de logică elementară te obliga să fi suspicios cu privire la această acuzație, ținând cont că George Simion a luptat de peste 10 ani pentru cauza unirii Moldovei de peste Prut cu România, fiind principalul organizator al manifestațiilor unioniste de la București și Chișinău. În plus, faptul că rusofilul Igor Dodon, fostul președinte al Republicii Moldova, i-a dat interdicție de acces în țară pentru 5 ani, arată cam cât de iubit este Simion de pro-rușii de peste Prut. Și atunci, cum să crezi că un unionist cu interdicție de acces în Moldova, dată de un rusofil, ar putea fi omul Moscovei?

„Rusia, în toate formele sale de organizare, a fost cel mai mare pericol pentru România, în ultimele două secole! Ideologul Alexander Dughin și teoriile sale sunt un pericol pentru România! Putin este un asasin! Rușii au ucis un milion de români și au rupt din teritoriul românesc!” (Vizionați aceste declarații în materialul video de mai jos, de la minutul 31:55)

În aceeași cheie, într-un interviu pentru Libertatea, publicat astăzi, George Simion mai spune: „Trebuie să ne luptăm cu Moscova! Din păcate, rușii sunt un popor civilizat mai târziu. Ei nu înțeleg decât dacă le dai una peste bot.” (Notă – Libertatea a cerut Ambasadei Rusiei la București un punct de vedere cu privire la declarațiile lui George Simion, care nu a sosit până la această oră)

Ce spuneți, ar putea fi „Omul Rusiei” cineva care face public, în calitate de politician român, afirmații atât de grave la adresa lui Putin și a Rusiei?

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.