Apel al angajaţilor din Consiliul Judeţean Prahova: Majoritatea dintre noi am luat contact cu persoanele confirmate pozitive

Publicat in Politica 25 Noiembrie 2020 1488 ori
Google+ WhatsApp
Apel al angajaţilor din Consiliul Judeţean Prahova: Majoritatea dintre noi am luat contact cu persoanele confirmate pozitive
Apel al angajaţilor din Consiliul Judeţean Prahova: Majoritatea dintre noi am luat contact cu persoanele confirmate pozitive

După ce mai multe persoane din Consiliul Judeţean Prahova au fost infectate cu COVID-19, inclusiv cei doi vicepreşedinţi ai instituţiei, angajaţii au transmis o scrisoare deschisă, în care solicită măsuri urgente din partea Direcţiei de Sănătate Publică, argumentând că mulţi salariaţi au intrat în contact direct cu persoanele din conducere în ultima perioadă, pentru rezolvarea unor probleme de serviciu, fie în birourile acestora, fie la şedinţe desfăşurate în sălile de la etajele 5 şi 7 din Palatul Administrativ.

Apelul a fost transmis către DSP Prahova şi Prefectură, dar şi către mai multe redacţii. El vine după ce, marţi, a apărut vestea că vicepreşedinţii CJ au fost infectaţi cu noul coronavirus, iar conducerea a comandat o amplă acţiune de dezinfecţie, derulată cât încă angajaţii erau în birouri. În documentul primit la redacţie, semnat "Salariaţii Consiliului Judeţean Prahova", se arată că mulţi angajaţi au intrat în contact cu vicepreşedinţii Tudone şi Apostol, în timp ce Dumitru Tudone a participat, singur sau alături de preşedintele instituţiei, Iulian Dumitrescu, la o serie de şedinţe cu personalul.

Vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Prahova au fost testaţi pozitiv cu COVID-19

"Majoritatea salariaţilor din aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Prahova au intrat în contact direct cu persoanele din conducerea instituţiei pentru rezolvarea şi clarificarea diferitelor situaţii de serviciu. Actualii directori / şefi serviciu au intrat în contact direct cu persoanele din conducerea instituţiei şi ulterior cu noi, salariaţii, astfel punându-ne în pericol sănătatea noastră, a familiilor noastre şi a cetăţenilor cu care interacţionăm. Încă de săptămâna trecută precum şi la începutul acestei săptămâni, domnul vicepreşedinte Tudone Dumitru, dar şi preşedintele Iulian Dumitrescu, au participat fizic, separat sau împreună, la mai multe şedinţe de lucru organizate în clădirea Palatului Administrativ (Sală şedinţe etaj 7 - capacitate 20 locuri, Sală şedinţe etaj 5 - capacitate 20 locuri), împreună cu mai mulţi salariaţi, preşedintele Iulian Dumitrescu fiind prezent în instituţie chiar şi după carantinarea/ internarea celor doi vicepreşedinţi", se arată în mesaj, în care se mai specifică şi că, în interiorul instituţiei, "circuitul documentelor se face prin intermediul mapelor de corespondenţă confecţionate din piele".

Autorii scrisorii solicită ca DSP şi Prefectura să ia toate "măsurile necesare în regim de urgenţă în vederea stopării răspândirii virusului SARS-COV -2 în clădirea Palatului Administrativ", unde îşi desfăşoară activitatea Consiliul Judeţean şi Prefectura Prahova, dar şi o serie de instituţii sau asociaţii, de la ADI "Managementul Deşeurilor" şi un birou al ADR Sud Muntenia şi până la cabinete parlamentare.

Sursa Telegrama.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.