FOTO| Străzi inundate în comuna Păulești! Reacția primarului Sandu Tudor: Dacă nu vă convine vindeți și plecați

Publicat in Politica 27 Octombrie 2020 2021 ori
Google+ WhatsApp
FOTO| Străzi inundate în comuna Păulești! Reacția primarului Sandu Tudor: Dacă nu vă convine vindeți și plecați
FOTO| Străzi inundate în comuna Păulești! Reacția primarului Sandu Tudor: Dacă nu vă convine vindeți și plecați

Imagini incredibile din cartierul Dumbrava al comunei Păulești, una dintre cele mai bogate localități ale județului Prahova. Străzile au fost inundate în urma ploii torențiale de luni, ba mai mult, apa a intrat chiar şi în curţile unor case.

Astfel, unii dintre cei afectați de inundații "și-a permis" să îl întrebe pe primarul Sandu Tudor când vor beneficia și ei de condiții decente de trai, precum mulți dintre locuitorii comunei Păulești.

Acest lucru l-a deranjat enorm pe edilul localității, care, în loc să vină cu soluții în fața problemelor cetățenilor, acesta le-a recomandat să vândă și să plece, dacă nu le convine.
Vă redăm mai jos discuția purtată de unul dintre locuitorii afectați de inundații și primarul Sandu Tudor.

Localnic: Bună ziua, scuze de deranj. În loc să punem piatră să mergem cu trotinetele, mai bine punem să nu le intre oamenilor în curte. Zic și eu, domnul primar. Pozele (n.r. vezi foto la finalul articolului) sunt postate pe Facebook de către o persoană care stă pe strada Floare de colț. De șase luni ne tot aduceți și nouă o mașină cu piatră.

Primarul Sandu Tudor: Și care e problema. Orașul nu a fost inundat pe ploaie la 35 l.

Localnic: Problema este că se fac diferențe. Aia este problema.

Primarul Sandu Tudor: Cred că v-am băgat prea mult în seamă.

Localnic: Mă luați la mișto sau cum??? V-am vorbit frumos. Și v-am spus ce se întâmplă aici, dar văd că vă simțiți lezat de anumite probleme.

Primar Sandu Tudor: Dacă nu vă convine vindeți și plecați.

Localnic: Cu ce drept îmi spuneți asta?

Primar Sandu Tudor: Sa investit la locurile de casă 5000000(cinci milioane de lei in bani noi), cred că este destul în 5 ani mai au și "alți" drepturi în comuna asta.Sunt 182 de străzi

Localnic: Cu ce drept îmi spuneți să vând și să plec? Ce înseamnă asta? Să o iau ca pe o amenințare sau cum? Că nu vă înțeleg. Eu nu am spus că nu s-a investit. V-am spus ce probleme sunt și că s-a pus cu dedicație unde s-a pus, atât.

Primar Sandu Tudor: Dacă sa strâns apa pe ploaie şi-n trei ore sa scurs alți rămâne cu apa și două săptămâni după o astfel de ploaie și nu mai zic nimic, eu cred că am făcut diferențe între băștinași și cei noi veniți sper că în mandatul acesta să echilibrez lucrurile.

Localnic: Încă odată vă spun că nu contest ce ați făcut sub nicio formă. Îmi spuneți și mie până la urmă cu ce drept îmi spuneți să vând și să plec??? Îmi răspundeți și mie sau nu?

Primar Sandu Tudor: Este o recomandare la Com Păulești încă mai sunt lipsuri bani adunați din taxe și impozite nu sunt suficienți pentru a acoperi toate nevoile

Localnic: Da am înțeles. Mă repet, nu vă critic. Că nu am de ce eu. Pur și simplu v-am întrebat. Dar cum puteți să-mi spuneți să vând și să plec? Asta nu înţeleg

Având în vedere modul în care edilul se exprimă și greșelile gramaticale pe care le face, nu ne putem aștepta ca acesta să gestioneze eficient problemele comunei Paulesti.

Sursa www.deprahova.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.