Lovitură a procurorilor DNA. Mesajele prin care șefii Unifarm își aranjau contractele mituite. ȘOCANT cine aproba afacerea COVID

Publicat in Politica 06 Octombrie 2020 948 ori
Google+ WhatsApp
Lovitură a procurorilor DNA. Mesajele prin care șefii Unifarm își aranjau contractele mituite. ȘOCANT cine aproba afacerea COVID
Lovitură a procurorilor DNA. Mesajele prin care șefii Unifarm își aranjau contractele mituite. ȘOCANT cine aproba afacerea COVID

Conform acuzării din dosarul trimis în instanță, directorul Unifarm, Adrian Ionel, a solicitat 760.000 de euro încă de la primul contract realizat în pandemie de statul român, când s-au importat din Turcia măști și costume de protecție pentru medici.

Contactat de Libertatea, Alexandru Morărescu, avocatul lui Ionel, spune că, deși "clientul meu a fost interceptat, filat, fotografiat, localizat", procurorii nu au prins nimic, dovadă că, în dosar, DNA "nu a folosit nimic rezultat din măsurile de supraveghere".

Afacerea a fost realizată prin firma BSG Business Select, care a ajuns imediat după semnarea contractului în posesia fostei consiliere a lui Ludovic Orban, Simona Ciulavu, care nu are nici o calitate în actul de acuzare al DNA. Procurorii vorbesc în rechizitoriu despre calitatea de mason a lui Adrian Vasile Ionel și de felul în care unul dintre cei care și-au recunoscut vina a invocat faptul că afacerile Unifarm ar fi fost la dispoziția serviciilor secrete.

"Schimbari prima pagina / Sa scrie doar pe calculator datele / Faceti p vb (n.r. proces-verbal) de negociere / Cu data de alaltaieri".

Acesta este mesajul pe care șeful Unifarm, Adrian Ionel, l-a trimis pe 5 martie 2020 subordonatei sale Maria Daniela Radu, șefa serviciului comercial al companiei. Directorul general i-a cerut să modifice contractul, anexele și procesul-verbal de negociere, punând o altă dată, "și anume cu două zile în urmă", susține DNA în rechizitoriul consultat de ziar.

Citeste continuarea 》》https://www.libertatea.ro/stiri/sefi-unifarm-contracte-antedatate-dna-afaceri-covid-3147709?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=stirileprotv-page-post

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.