In Ploiesti, Dumitrescu ia 2 voturi, potrivit propriului sondaj de opinie/ PAMFLET

Publicat in Politica 21 Septembrie 2020 Actualizat: 21 Septembrie 2020 1951 ori
Google+ WhatsApp
In Ploiesti, Dumitrescu ia 2 voturi, potrivit propriului sondaj de opinie/ PAMFLET
In Ploiesti, Dumitrescu ia 2 voturi, potrivit propriului sondaj de opinie/ PAMFLET

Breaking news si alerta de ultima ora! Potrivit unui sondaj corect, realist si obiectiv realizat de PNL la comanda PNL si platit de PNL sa fie distribuit masiv in presa locala, Andrei Volosevici "Volo" si Iulian Dumitrescu sunt pe valul ala mare si se pregatesc sa intre in Cartea Recordurilor.

Inca o data: potrivit sondajului PNL, 41% din electorat se va prezenta la vot duminica, ceea ce inseamna ca in realitate, cifrele sunt undeva pe la jumatate. Sa fim in locul PNL, bagam un 200% la intimidare, ca sa nu ne facem de Nesquick inainte de alegeri si sa nu demoralizam alegatorii.

Tot in sondajul corect si realist al PNL, undeva la jumatate dintre cei care se vor prezenta la vot vor pune stampila pe Volosevici "Volo", iar jumatate din jumatate il vor alege pe Dumitrescu la Consiliul Judetean.

La un calcul simplu si ca sa va faceti o parere mai clara, daca pe Volosevici il voteaza, sa zicem, un cartier intreg, pe Dumitrescu, doar o scara de bloc. Potrivit aceluiasi sondaj, jumatate din scara de bloc n-a auzit de Iulian Dumitrescu, cealalta jumatate a auzit de el la televizor si inca o jumatate merge pe mana lui "Volo". 

Acest text este un pamflet. Doar pe jumatate

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.