PNL nu a alocat bani pentru transportul gratuit al elevilor din Prahova!

Publicat in Politica 17 Septembrie 2020 783 ori
Google+ WhatsApp
PNL nu a alocat bani pentru transportul gratuit al elevilor din Prahova!
PNL nu a alocat bani pentru transportul gratuit al elevilor din Prahova!

Banii pentru decontarea transportului elevilor catre si de la scoala nu au fost alocati de Guvernul PNL in Prahova! La insistentele presedintelui CJ Prahova, Bogdan Toader, transportatorii au eliberat abonamentele gratuite pentru copiii scolari, chiar daca acest lucru presupune ca firmele sa vina cu bani de acasa pentru combustibil.

Hotararea de Guvern care asigura gratuitatea pe mijloacele de transport intrajudetean este una paguboasa, obligand transportatorii sa suporte din propriul buzunar costurile cu motorina si salariile, banii putand fi recuperati abia dupa doua luni! Multi dintre acestia se gandesc ca vor da faliment.

Responsabilitatea Guvernului era de a asigura fonduri si a le trimite in teritoriu inainte de inceperea scolilor, insa acxest lucru nu s-a intamplat, la fel cum nici pana astazi nu au fost asigurate echipamentele de protectie, tabletele sau conexiunea la internet.

Asistam, inca o data, la o totala lipsa de implicare a Guvernului PNL intr-o situatie de criza si la pasarea responsabilitatii pe umerii primariilor din teritoriu, cele care cotizeaza anual la bugetul de stat.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.