Cand doi se cearta, ploiestenii pierd! Scandal in "alianta", intre Dan Nicodim (PNL) si Mihai Politeanu (USR-Plus)

Publicat in Politica 09 Septembrie 2020 1346 ori
Google+ WhatsApp
Cand doi se cearta, ploiestenii pierd! Scandal in "alianta", intre Dan Nicodim (PNL) si Mihai Politeanu (USR-Plus)
Cand doi se cearta, ploiestenii pierd! Scandal in "alianta", intre Dan Nicodim (PNL) si Mihai Politeanu (USR-Plus)

Liberalul Dan Nicodim, candidatul aflat pe a doua poziție în cadrul listei PNL pentru Consiliul Local Ploiești, îi reproșează public lui Mihai Polițeanu (USR) lipsa de preocupare a acestuia pentru susținerea unei campanii bazate pe proiecte dedicate comunității, liberalul susținând faptul că liderul USR Prahova preferă “să construiască atacuri” la adresa lui Andrei Volosevici. Reacția liderului consilierilor PNL vine după ce Mihai Polițeanu a promovat o postare la adresa lui Volosevici, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Ploiești.

"Campanie electorală, septembrie 2020. Este perioada în care candidații trebuie să își demonstreze experiența în fața alegătorilor și să își prezinte proiectele pentru următorii 4 ani. La Ploiești, însă, direct sau prin susținători, principala preocupare a unora dintre contracandidații PNL este cea legată de construirea unor atacuri la adresa lui Andrei Volosevici. Da, domnule Mihai Politeanu, și Andrei, ca și dumneavoastră, a fost membru PDL! Diferența este că el nu se rușinează cu trecutul său pentru că, indiferent de locul în care s-a aflat, a încercat să facă bine. Da, stimați contracandidați, în perioada în care Andrei a fost primar al Ploieștiului se semnau contracte. Se semnau contracte și se muncea pentru acest oraș, aceasta este diferența dintre perioada 2008-2012 și perioada care a urmat", a declarat Dan Nicodim într-un mesaj publicat pe Facebook, ca răspuns la atacurile care îl vizau pe candidatul PNL la Primăria Ploieşti, în care Volosevici era acuzat de semnarea contractului cu Rosal, cu toate că în mandatul acestuia de primar activitatea de salubritate, tarifele şi până şi forma şi părţile contractului erau diferite, dacă ţinem cont că acum ridicarea gunoaielor nu e coordonată de Primărie, ci de ADI Deşeuri, lucruri pe care Poliţeanu uită să le mai spună.

"Realitatea este una singură: în perioada 2008-2012, Ploieștiul era un oraș curat și viu, iar ploieștenii au contribuit foarte mult la acest aspect!", a mai afirmat Dan Nicodim în replica transmisă marţi după-amiază.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.