Bogdan Toader isi prezinta raportul de activitate. "Fapte, nu vorbe!"

Publicat in Politica 31 August 2020 811 ori
Google+ WhatsApp
Bogdan Toader isi prezinta raportul de activitate. "Fapte, nu vorbe!"
Bogdan Toader isi prezinta raportul de activitate. "Fapte, nu vorbe!"

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, isi prezinta raportul de activitate pentru cei 4 ani de mandat. Toader candideaza din nou pentru functia de sef al CJ Prahova, din partea Aliantei pentru Prahova. 

Raportul de activitate al lui Bogdan Toader va fi prezentat episodic si poate fi consultat pe pagina oficiala de Facebook, aici: https://www.facebook.com/ToaderBogdanAndrei

In prima etapa, Toader a prezentat situatia asfaltarilor si reabilitarilor carosabilului realizate in mandatul sau:

"În mandatul 2016-2020, aproape 400 de kilometri din rețeaua de drumuri aflate în administrarea Consiliului Județean Prahova au primit strat nou de asfalt!

Sectoare întregi ale drumurilor județene din întreaga Prahovă au intrat în programele anuale de asfaltare, pentru că o infrastructură rutieră pusă la punct înseamnă o siguranță sporită a traficului.Pentru că iubesc Prahova și îi respect pe prahoveni!
Continuăm dezvoltarea Prahovei!", a scris Bogdan Toader.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.