Zdrentele din PNL nu mai sufla o vorba! "GORILELE" lui Dragnea, angajate de PNL sa stranga voturi pentru liberali

Publicat in Politica 27 August 2020 1251 ori
Google+ WhatsApp
Zdrentele din PNL nu mai sufla o vorba! "GORILELE" lui Dragnea, angajate de PNL sa stranga voturi pentru liberali
Zdrentele din PNL nu mai sufla o vorba! "GORILELE" lui Dragnea, angajate de PNL sa stranga voturi pentru liberali

Nucleul dur al PSD Ilfov a fost înrolat în „armata" PNL Pantelimon și va strânge voturi pentru liberali. Sunt aceeași indivizi care l-au apărat pe Liviu Dragnea la Înalta Curte și au agresat ziariști.

Surse din Primăria Pantelimon ne-au spus că acțiunea a fost organizată, la nivel de detaliu, de oamenii primarului Marian Ivan, acum candidat PNL la Pantelimon. Ivan a fost la Pantelimon consilier local PSD, primar PDL, primar PNL, iar ultima dată primar PSD. Acum vrea să fie tot primar, dar PNL. Mai ceva ca Lukașenko!

Investigație realizată de Cătălin Antohe și Sorin Ghica

În mai 2019, indivizii dubioși făceau zid în jurul lui Liviu Dragnea la Curtea Supremă, unde liderul PSD era judecat în dosarul angajărilor fictive, cunoscut și ca dosarul Bombonica.

Ziarul Cetățeanul a identificat în rândul „cefelor late" venite să-l susțină pe șeful PSD mai mulți funcționari din Primăria Pantelimon, care ar fi trebuit să fie la serviciu în acele zile.

Pentru devotamentul lor, unii dintre ei au fost răsplătiți de primarul traseist Marian Ivan. I-a luat cu el la PNL, atunci când a trădat PSD. Prezentăm dovada.

Directorul firmei Primăriei Pantelimon, în ajutorul lui Dragnea. Acum, a trecut la liberali
Eduard Cristian Achim (28 de ani) poate fi văzut pe filmările realizate de Epoch Times în mijlocul ultrașilor extrem de vocali și agresivi veniți la Curtea Supremă să-l susțină pe liderul PSD Liviu Dragnea.

Eduard Cristian Achim l-a urmat la PNL pe primarul Marian Ivan

Achim nu este un simplu cetățean venit din proprie inițiativă la protest, ne-au dezvăluit sursele noastre. El este unul dintre oamenii de încredere ai primarului Marian Ivan, cel care ar fi organizat acțiunile de la Înalta Curte, potrivit acelorași surse. Achim este administratorul firmei Primăriei Pantelimon, SC Parcuri, Servicii & Prod Pantelimon SRL, care, după cum îi spune și numele, se ocupă de întreținerea spațiilor verzi și salubritate.

El a fost promovat în această funcție (unii spun că e doar o sinecură politică) în februarie 2019, la propunerea primarului Marian Ivan.

Cu această ocazie, semnalăm diletantismul funcționarilor Primăriei Pantelimon, care au încălcat grav Legea datelor cu caracter personal. În Hotărârea Consiliului Local Pantelimon nr. 17, angajații primăriei au anonimizat semnăturile președintelui de ședință și ale secretarului, dar au uitat să blureze tocmai codul numeric personal și seria cărții de identitate ale lui Achim (noi le-am anonimizat cu roșu, dar pe site-ul Primăriei sunt la vedere).

Dovezile, aici https://cetateanul.net/articol-principal/pnl-ilfov-a-tocmit-armata-lui-dragnea-la-pantelimon/

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.