Razvan Enescu (USR), atac frontal la Volosevici! Alianta PNL-USR se zgâlțâie!

Publicat in Politica 19 August 2020 1740 ori
Google+ WhatsApp
Razvan Enescu (USR), atac frontal la Volosevici! Alianta PNL-USR se zgâlțâie!
Razvan Enescu (USR), atac frontal la Volosevici! Alianta PNL-USR se zgâlțâie!

Andrei Volosevici vaneaza functii, insa mascheaza asta prin aparentul interes pentru binele comunitatii. Nu o spunem noi, ci Razvan Enescu (USR-Plus), candidat la Primaria Ploiesti. Enescu face parte din alianta pe care PNL a facut-o impreuna cu USR-Plus in Prahova, iar atacurile din ultima vreme lansate de acesta la adresa PNL-istilor demonstreaza ca prietenia s-a stricat... inainte de a incepe.

"Ne-am săturat ca Ploieștiul să rămână în urma altor orașe!

Gata cu politicienii pentru care timpul stă în loc, care s-au plimbat de la stânga la dreapta doar pentru interesul propriu! Oameni care au vânat funcții, dar acum vor să îi credem că vor binele comunității, nu doar al lor!

În 2020, Ploieștiul nu se întoarce în timp. Ploieștiul nu se întoarce la oamenii toxici care l-au ruinat. Ploieștiul merge înainte. Ploieștenii votează pentru viitor!", a scris Enescu, pe Facebook.

Razvan Enescu nu este la primul atac de acest fel, candidatul USR-Plus fiind cel care a expus ploiestenilor neregulile, ilegalitatile sau abuzurile comise de PNL. Alianta, deci, este extrem de fragila si sunt sanse ca "ploile" sa se strice inaintea alegerilor. Recomandarea lui Enescu pentru electorat este ca votul din toamna sa nu mearga catre liberali.

Noi ce sa spunem? Tinand cont ca partidul lui Enescu si PNL-ul formeaza o alianta politica... o sti omul ceva!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.