Adrian Dumitru explica, intr-o postare pe Facebook, de ce isi doreste sa conduca Blejoiul pentru inca 4 ani

Publicat in Politica 18 August 2020 913 ori
Google+ WhatsApp
Adrian Dumitru explica, intr-o postare pe Facebook, de ce isi doreste sa conduca Blejoiul pentru inca 4 ani
Adrian Dumitru explica, intr-o postare pe Facebook, de ce isi doreste sa conduca Blejoiul pentru inca 4 ani

Primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, a explicat, printr-o postare pe FAcebook, motivele care le-au determinat sa candideze pentru un nou mandat in fruntea primariei.

Totodata, Dumitru a explicat ca intra in cursa alegerilor concentrat pe lucrurile care conteaza si nu va comenta sub nicio forma atacurile adversarilor politici, fie ele publice sau nu.

"Trecem prin momente grele și mă bucur pentru că am avut în voi un aliat. Împreună, trecem printr-o criză fără precedent, care ne-a secat de puteri și ne pune încă la încercare.
Unii spun că sunt încăpățânat. Probabil că e adevărat, dar încăpățânarea vine din principiile solide după care mă ghidez. Nu renunț niciodată la ceva ce trebuie făcut, doar ca să nu îi supăr pe alții. Am fost nevoit să iau decizii grele, care mi-au știrbit, poate, din simpatie, dar am făcut-o pentru binele comun.
Rămân fidel acestor principii și nu regret nimic.
Trebuie să continuăm să dezvoltăm infrastructura, rețelele de utilități, modernizarea școlilor și a grădinițelor, construcția de locuințe pentru tineri, parcuri și alte locuri de recreere, proiectele pentru protecția mediului și, nevoiți de vremurile care le trăim, cele pentru siguranța noastră, în lupta cu pandemia.
Am decis să candidez pentru mandatul de primar. Vreau să duc la bun sfârșit ceea ce am început și vreau să implementez proiecte noi.
Avem una dintre cele mai bune și moderne grădinițe din județ, una dintre cele mai bune săli de sport din țară, vom avea unul dintre cele mai bine dotate bazine de înot.
Voi continua să ajut antreprenorii locali, dar și pe ceilalți. Eu și echipa mea de consilieri vom sprijini orice companie care vrea să deschidă puncte de lucru în comuna noastră. Aceste măsuri vor aduce bani la bugetul local și, cel mai important, vor crea locuri de muncă pentru locuitorii comunei noastre.
Le urez succes celorlalți candidați. Sper să fie o competiție onestă, în care să ne prezentăm obiectivele și să vorbim mult despre ceea ce putem face pentru #BlejoiulNostru! Aș dori să închei prin a vă spune că nu voi da curs niciunei acțiuni menite să denigreze sau să jignească un candidat, la fel cum nu voi răspunde provocărilor de a ne pune într-o lumină nefavorabilă. Doresc să construim împreună, să rămânem buni cetățeni ai comunei și să ne respectăm reciproc.", a scris Adrian Dumitru, primarul comunei Blejoi.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.