Hopa, ce avem noi aici? Alianta PNL-USR-Plus Prahova a strecurat pe liste un condamnat la inchisoare. Adica un penal!

Publicat in Politica 17 August 2020 Actualizat: 17 August 2020 3537 ori
Google+ WhatsApp
Hopa, ce avem noi aici? Alianta PNL-USR-Plus Prahova a strecurat pe liste un condamnat la inchisoare. Adica un penal!
Hopa, ce avem noi aici? Alianta PNL-USR-Plus Prahova a strecurat pe liste un condamnat la inchisoare. Adica un penal!

Alianta PNL-USR-Plus, proaspat formata in Prahova si care functioneaza sub sloganul "Fara penali in functii  publice!" s-a facut de comanda!

Cand dorinta de a pune ghearele pe ciolan e mai mare decat principiile, se intampla ce urmeaza sa va povestim. 

La Floresti, PE PRIMUL LOC pe listele pentru Consiliul Local, se regaseste un domn pe nume Gociu Irinel Gheorghe, candidat din partea Plus, adica fix partidul care a inventat lozinca "Fara penali". Insa, alianta de dreapta care vrea sa scape Romania de PSD a "omis" un mic detaliu si anume ca domnul Gociu Irinel Gheorghe e cat se poate de penal, avand o condamnare la inchisoare.

Atentie! Nu vorbim despre un simplu dosar penal sau suspiciuni, cum s-a intamplat in alte situatii, cand USR-Plus urla din toti rarunchii, ci CONDAMNARE la INCHISOARE!

Dupa ce "omisiunea" a devenit publica, partidele aliantei l-au scos pe domnul Gociu Irinel Gheorghe de pe liste, declarandu-se profund indignate, uimite, consternate de faptul ca penalul a ascuns micul detaliu din cazier.

Pe langa problema morala a situatiei, remarcam inca o "penalitate" a domnului Gociu si anume ca si-a scos un cazier curat ca lacrima pentru a-l prezenta la depunerea candidaturilor. Cum o fi facut? Nu cumva asta se cheama fals in acte? Nu cumva domnul penal ar trebui sa faca niste puscarie?

Scuza ca partidul n-a stiut fiindca ca Gociu i-a mintit nu tine. Oricine voia sa afle informatii despre cazierul cuiva o putea face foarte usor. Iar asta trebuia sa se intample atunci cand domnul Gociu a aderat la Plus, pentru ca, nu-i asa, in alianta PNL-USR-Plus, criteriile de selectie a candidatilor si rigorile sunt exemplare. Sau nu?

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.