Madalina Lupea, mesaj de sustinere pentru Bogdan Toader si Cristian Ganea

Publicat in Politica 06 August 2020 1498 ori
Google+ WhatsApp
Madalina Lupea, mesaj de sustinere pentru Bogdan Toader si Cristian Ganea
Madalina Lupea, mesaj de sustinere pentru Bogdan Toader si Cristian Ganea

Fostul prefect al Prahovei, Madalina Lupea, a postat un mesaj de sustinere pentru Bogdan Toader si Cristian Ganea, candidatii Aliantei pentru Prahova (PSD-Pro Romania-PPU) la Consiliul Judetean, respectiv Primaria Ploiesti.

Lupea a tinut sa le multumeasca celor care au sustinut-o de-a lungul timpului si a declarat ca isi doreste sa ramana in administratie, astfel ca va candida pentru un post de consilier judetean.

"Dragii mei,
Vă mulţumesc pentru toată căldura și cuvintele frumoase cu care ați primit vestea că voi candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova din partea Pro România.
V-am simțit alături de mine și m-ați considerat un om demn de încrederea voastră.
Organizația Pro România Prahova a decis încheierea unei alianţe cu PSD Prahova pentru candidatul la funcția de președinte al Consiliului Judeţean Prahova și astfel, să îl susțină pe domnul Bogdan Toader, candidatul PSD și actualul președinte al Consiliului Judeţean.
În această situație, candidatura mea va rămâne pentru un post de consilier judetean Pro Romania.
Il felicit și pe prietenul și colegul meu de partid, Cristian Ganea, care a devenit, astfel, candidatul unic al alianței pentru funcția de primar al Municipiului Ploieşti.
Am încredere că, alături de colegii mei Pro România, vă pot reprezenta în continuare interesele pentru ca Prahova să devină judeţul pe care îl meritaţi!", a scris Madalina Lupea pe Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.