Cum arãta in 2002 si ce notã a luat la BAC Bogdan Toader, presedintele CJ Prahova

Publicat in Politica 22 Iunie 2020 3400 ori
Google+ WhatsApp
Cum arãta in 2002 si ce notã a luat la BAC Bogdan Toader, presedintele CJ Prahova

Nu multi sunt cei care au avut prilejul sa afle detalii despre viata personala a politicienilor prahoveni, cu toate ca unele informatii din viata acestora ar fi bine sa fie aflate, mai ales ca ele vorbesc despre unele calitati ale celor care ne conduc.

Bogdan Toader, presedintele Consiliului Judetean Prahova, a sustinut examenul de maturitate in urma cu aproape 20 de ani, mai exact in 2002.

Absolventul unei calse cu profil uman, (clasa U3) a Colegiului National "Mihai Viteazul" din Ploiesti, Toader a fost un elev bun la invatatura, cel putin daca ar fi sa ne luam dupa media obtinuta la Bacalaureat.

Bogdan Toader a terminat liceul cu media 9.28, iar pentru asta, presedintele PSD Prahova le multumeste profesorilor si, in special, dirigintei, prof. Mihaela Gheorghe.

In galeria foto de mai sus va prezentam si o imagine a proaspatului absolvent Bogdan Toader.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.