Dobre are la dispoziţie un fond de un milion de lei pentru carantină şi urgenţe. Sa vedem cum va cheltui banii

Publicat in Politica 18 Martie 2020 534 ori
Google+ WhatsApp
Dobre are la dispoziţie un fond de un milion de lei pentru carantină şi urgenţe. Sa vedem cum va cheltui banii
Dobre are la dispoziţie un fond de un milion de lei pentru carantină şi urgenţe. Sa vedem cum va cheltui banii

Reunit marţi, într-o şedinţă cu uşile închise, Consiliul Local Ploieşti a decis modificarea bugetului local şi a bugetelor de la Spitalul de Pediatrie şi Serviciul de Evidenţa Populaţiei, ca măsură pentru a preveni răspândirea noului coronavirus şi a asigura carantina. Cea mai importantă modificare vizează fondul de rezervă, cu o sumă de un milion de lei pusă la dispoziţia primarului pentru carantină, materiale sanitare şi alte cheltuieli neprevăzute.

Consiliul Local l-a împuternicit pe primarul Adrian Dobre să dispună, în calitate de ordonator de credite, de banii disponibili în fondul de rezervă al bugetului şi să facă de aici plăţi pentru susţinerea măsurilor de carantină, respectiv cheltuieli pentru achiziţionarea de dezinfectanţi, stocuri pentru urgenţe medicale, obiecte de inventar sau mjloace fixe, plus alte cheltuieli neprevăzute generate de această criză a COVID-19, conform documentelor publicate pe pagina de internet a municipalităţăii. Pentru a "alimenta" fondul de rezervă, consilierii au luat bani de la alte structuri subordonate, mai precis 350.000 de lei de la Teatrul "Toma Caragiu", 250.000 de la Filarmonica "Paul Constantinescu" şi câte 100.000 de la Poliţia Locală, Casa de Cultură, Clubul Sportiv Municipal şi Administraţia Parcului "Constantin Stere", plus încă 45.000 de la fondul rezervat pentru acţiuni culturale.

De asemenea, conform aceleiaşi decizii, o sumă de 100.000 de lei a fost alocată către unităţile de învăţământ preuniversitar şi Centrul Creşe, pentru achiziţia de dezinfectanţi.

sursa: www.actualitateaprahoveana.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.