Dobre, ia pix si foaie si scrie: Te invata Bogdan Toader cum sa actionezi in criza COVID-19.

Publicat in Politica 13 Martie 2020 1026 ori
Google+ WhatsApp
Dobre, ia pix si foaie si scrie: Te invata Bogdan Toader cum sa actionezi in criza COVID-19.
Dobre, ia pix si foaie si scrie: Te invata Bogdan Toader cum sa actionezi in criza COVID-19.

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, in subordinea caruia se afla cea mai mare unitate medicala din judet, a tinut o conferinta de presa-fulger in care a anuntat masurile pe care le-a luat pentru prevenirea raspandirii noului virus dar si pentru ca pacientii diagnosticati sa primeasca cele mai bune ingrijiri, in cel mai scurt timp.

Astfel, Toader a anuntat ca Spitalul Judetean a fost dotat cu un aparat pentru diagnosticarea rapida a pacientilor suspecti de infectia cu COVID-19, dar si una dintre cele mai importante masuri si anume suplimentarea numarului de aparate pentru ATI, in cazul in care vor fi multi pacienti care vor avea nevoie de terapie intensiva.

In exteriorul Spitalului Judetean vor fi amplasate corturi pentru trierea pacientilor, iar, la parterul unității sanitare de urgență, unde există și posibilitatea unei intrări separate, au fost pregătite saloane speciale cu 32 de paturi, unde vor putea fi internați pacienții infectați cu COVID 19.

In plus, seful CJ Prahova, a anuntat ca in toate mijloacele de transport public intrajudetean se efectueaza dezinsectie cu echipamente si materiale de cea mai buna calitate. La Ploiesti, primarul Adrian Dobre nu a luat masura dezinsectiei in autobuze, cu toate ca la orele de varf, mijloacele de transport in comun circula la capacitate maxima.

Prezentam aici declaratiile facute astazi de Bogdan Toader, presedintele Consiliului Judetean Prahova

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.