Iohannis recunoaște că nu dă doi bani pe recomandările MCV

Publicat in Politica 20 Februarie 2020 1038 ori
Google+ WhatsApp
Iohannis recunoaște că nu dă doi bani pe recomandările MCV
Iohannis recunoaște că nu dă doi bani pe recomandările MCV

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele pentru numirea noilor procurori-șefi: Gabriela Scutea la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Crin-Nicu Bologa la DNA și Elena-Giorgiana Hosu la DIICOT.

Procurorii Gabriela Scutea şi Giorgiana Hosu primiseră aviz negativ de la CSM. Crin Bologa a fost singurul care a a fost avizat pozitiv.

Klaus Iohannis a declarat, joi, că știe că în recomandările MCV există prevederea ca în numirea procurorilor șefi să se țină cont de avize și să se respingă candidații care primesc aviz negativ, dar că a contat mai mult ce argumente i-a adus Cătălin Predoiu.

”E o recomandare care spune să se țină cont. Am ținut cont, mi-am făcut timp. Am citit și ce a scris domnul ministru, foarte bine documentat, și după avizul CSM a venit cu completări, și am citit și ce a scris CSM. Să citiți avizele și o să vă dați seama imediat.”, a declarat Klaus Iohannis.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.