Primarul-zero, DESFIINTAT de propriul partid! INCAPABILUL Dobre, scos din cursa pentru Primaria Ploiesti

Publicat in Politica 07 Februarie 2020 2322 ori
Google+ WhatsApp
Primarul-zero, DESFIINTAT de propriul partid! INCAPABILUL Dobre, scos din cursa pentru Primaria Ploiesti
Primarul-zero, DESFIINTAT de propriul partid! INCAPABILUL Dobre, scos din cursa pentru Primaria Ploiesti

4 ani le-au trebuit liberalilor sa se convinga de faptul ca Adrian Dobre a fost cea mai proasta alegere pe care PNL a facut-o la alegerile locale. Daca ploiestenii "s-au prins" dupa doar cateva luni, se pare ca liderii partidului au sperat pana in ultima clipa ca Adrian Dobre va reusi sa miste ceva in Ploiesti si sa atraga de partea sa electoratul, pentru un al doilea mandat.

Si cum in sondajele interne, Dobre a obtinut un scor penibil de mic, mult sub candidatii celorlalte partide, PNL a decis inlocuirea acestuia cu Andrei Volosevici. Adica, s-a facut rocada. 

Daca in 2014, liberalii l-au schimbat pe Volo cu Dobre, pe ultima suta de metri, astazi, karma a lovit in directia lui Dobre, fiind inlaturat ca o masea stricata. 

Si nu ne miram ca s-a intamplat asa, din moment ce Dobre, poreclit si primarul-zero, a fost cel mai slab primar al Ploiestiului. Nu doar incapacitatile administrative i-au determinat pe liderii partidului sa il scoata din cursa pentru Primaria Ploiesti, ci si proasta comunicare pe care acesta a demonstrat-o atat fata de ploiesteni, cat si fata de colegii din primarie, Consiliul Local etc.

Astazi, Dobre a ramas doar o amintire trista a unei decizii extrem de proaste pe care PNL a luat-o bazandu-se pe valul de antipatie a electoratului fata de PSD. Uitandu-ne la cum arata Ploiestiul azi, ajungem la una dintre cele mai crunte concluzii: manipularea populatiei inca functioneaza si produce efecte dramatice atunci cand sunt speculate adversitatile si frustrarile cetatenilor. "Salvatorii" nu sunt intotdeauna salvatori, iar alternativa la ceva considerat a fi daunator nu e intotdeauna pozitiva.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.