Orban, despre primarul Ploiestiului, Adrian Dobre: "Nu are cojones"

Publicat in Politica 16 Decembrie 2019 3133 ori
Google+ WhatsApp
Orban, despre primarul Ploiestiului, Adrian Dobre: "Nu are cojones"
Orban, despre primarul Ploiestiului, Adrian Dobre: "Nu are cojones"

Premierul Ludovic Orban a folosit luni, la Formul Capitalului Românesc, un termen licențios pentru a defini activitatea autorităților locale în privința colectării selective a deșeurilor, acestea fiind lipsite de "cojones" în a da amenzi, înaintea alegerilor locale de anul viitor.

"Multe autorități iau decizia să facă colectare selectivă, impun amenzi pentru cetățenii care nu participă la colectare selectivă, în timp ce alte autorități, mai ales că sunt alegeri anul acesta, nu au cojones" a afirmat premierul, scrie Mediafax.

Printre autoritatile locale care "nu au cojones" se numara si Primaria Ploiesti, unde colectarea selectiva nu exista si nici amenzi nu se aplica.

Premierul a punctat în continuare faptul că nu sunt reglementate amenzile în mod clar în domeniul colectării selective a gunoiului. "Din punct de vedere al reglementării, nu există niște penalități pe deoparte pentru autorități locale și pentru cetățenii care nu participă la colectare selectivă sau stimulente care să-i determine să realizeze procesul de colectare”, a afirmat Ludovic Orban.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.