CTP il spulbera pe Iohannis: "Kaiserul arogant si ignorant"

Publicat in Politica 21 Noiembrie 2019 Actualizat: 21 Noiembrie 2019 13955 ori
Google+ WhatsApp
CTP il spulbera pe Iohannis: "Kaiserul arogant si ignorant"
CTP il spulbera pe Iohannis: "Kaiserul arogant si ignorant"

Gazetarul Cristian Tudor Popescu comentează în termeni duri cele două dezbateri paralele ale candidaților la președinție, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, într-un text pe Republica.

"Eu am rămas cu două întrebări, în urma răspunsului dnei Dăncilă: câți copii a nenorocit cu meditațiile ei gratuite la matematică, dacă sunt reale, și prin ce metode a obținut diploma cu care se laudă.

Dl Iohannis a procedat altfel la aceeași întrebare. Mai întâi, jurnalistul care a adus-o în discuție a comis un act complet în afara eticii meseriei și de un servilism rușinos: a spus că, în întâlnirea paralelă, V. Dăncilă a fost întrebată formula ariei cercului și că a răspuns „raza la pătrat”. A folosit astfel o greșeală a contracandidatei care nu era de față, prin voința lui Iohannis, pentru a-i ridica la fileu președintelui. La zâmbetul ultralarg al Kaiserului Klaus, căci așa s-a comportat actualul președinte cu invitații săi speciali, ca un împărat al republicii, i-a suflat timid, zâmbăreț, aproape șoptit, „dacă vreți să răspundeți…”.

Kaiserul a zâmbit și mai larg, fără să emită vreun sunet.

C-adicătelea, e sub demnitatea mea de profesor de fizică să răspund la o așa simplă întrebare. Bine, domnule președinte, i-aș fi spus. Dacă asta e prea de tot elementar, atunci spuneți-ne, vă rog, formula de calcul a ariei sferei.

Nu știu dacă știa. Dar ce nu știe cu siguranță Kaiserul Klaus e că, de cele mai multe ori, aroganța ascunde ignoranța", a scris CTP, pe Republica.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.